“گلیسیرین” یا “گلیسرول” با فرمول C3H8O3 اولین بار در سال 1779 توسط شیمیدان آلمانی کارل ویلهم شیله کشف شد . هرچند در ابتدا به عنوان یکی از شاخه های الکل شناخته میشد اما بعدها به دلیل مزه ی شیرین خود نام گلیسیرین به آن داده شد و امروزه از شناخته شده ترین و پرمصرف ترین مواد اولیه در صنایع مختلف بهداشتی، آرایشی ، غذایی و حتی دارویی به شمار می آید و در زمره ی پرفروش ترین های مواد اولیه شیمیایی می باشد.
گلیسیرین به دلیل خاصیت ویژه خود و پس از سربلند درامدن از آزمایشات متعدد در لابراتوارهای بهداشتی از قابل اعتماد ترین مواد به کار گرفته شده در در صنعت زیباییست و خود یک عامل محافظ پوست در برابر بروز الرژی و حساسیت بخصوص بر روی پوست های چرب و حساس به شمار می آید. از این رو یکی از موارد استفاده ی متعدد گلیسیرین محصولات زیبایی پوستی است.
گلیسیرین یک مرطوب کننده ی قوی پوستی است . همه میذانیم که عواملی چون الودگی هوا ، سرما و بالارفتن سن ، باعث از بین رفتن رطوبت ، خشکی، افتادگی و در نتیجه از دست دادن سلامت پوست میشود . برای جلوگیری از این ضایعه، گلیسیرین یکی از بهترین پیشنهاد های ممکن است زیرا علاوه بر نرم کنندگی پوست ، با نفوظ به لایه های زیرین پوست به بازسازی بافت های فرسوده و در نتیجه احیا و جوان سازی پوست میشود.
همچنین در بهبود آکنه ،از بین بردن ترک های پوستی ، جوش های سرسیاه و جای جوش به خصوص در پوست های چرب گلیسیرین نقش بسیار تایین کننده ای دارد و در در نتیجه امروزه ماده ی اولیه ی بسیاری از کرم ها وماسک ها و سرم ها را گلیسیرین تشکیل میدهد.
گلیسیرین همچنین به تنهایی به عنوان یک ماسک روشن کننده در پوست هایی که دچار لک یا تیرگی شده اند نیز بسیار موفق عمل میکند. کافیست چند قطره گلیسیرین را همراه با 2 قاشق چایخوری آب لیمو و 2 قاشق گلاب ترکیب کرده و در یک اسپری بریزید و هر روز روی صورت اسپری کنید تا تاثیر معجزه اسای آن را پس از مدت کوتاهی روی پوست خود مشاهده کنید.
اسنپ شیمی به عنوان فروشنده مواد اولیه شیمیایی گلیسیرین را در بشکه های 190 و 210 کیلویی به مشتریان محترم عرضه میدارد.
اگر پوست حساسی دارید میتوانی چند قطره گلیسیرین را با 3 قاشق شیر سرد ترکیب و یک تونر پوستی فوق العاده برای پوست حساس خود بسازید و پوست خود را هر شب با این مخلوط تمیز کنید.
از فواید بیشمار این ماده ی شگفت انگیز همین بس که در بسیاری صنایع از جمله صنابع غذایی (شیرینی جات ،محصولات لبنی، کنسروها..) و دارویی (شربت ضد سرفه ) نیز از ارکان اصلی به حساب می آید.